AdultLifeSkills_v001_hn.jpg
Brimstone_Still_2.jpg
AdultLifeSkills_v001_hn.jpg

Copy of Home


 

 

 

 

SCROLL DOWN

Copy of Home


 

 

 

 

 
 

Sedan 2006 har Filmgate levererat prisbelönta VFX lösningar för över 150 spelfilmer inom den globala filmindustrin.

A boutique business based in Gothenburg, Sweden with a worldwide reach, Filmgate Films can provide tailor-
made first class solutions to match any budget and timeline for post or shooting, without compromising on quality.

Brimstone_Still_2.jpg

Copy of Showreel SWE


Se Våran showreel

Här

Copy of Showreel SWE


Se Våran showreel

Här

NEVER LOOK AWAY  Filmgate vill önska stort grattis till Florian Henckel von Donnersmarck, Sven Nuri, Berg Quirin, David Vogt and Simon Giles till deras två Oscar nomineringar i kategorin Bästa Utländska Film och Bästa Filmfotografi för filmen “Never Look Away”  Vi är stolta över att ha varit delaktiga i den här filmen och önskar er lycka till och att ni får en fantastisk kväll i Los Angeles !   https://www.youtube.com/watch?v=gCEYXnDNcrg

NEVER LOOK AWAY

Filmgate vill önska stort grattis till Florian Henckel von Donnersmarck, Sven Nuri, Berg Quirin, David Vogt and Simon Giles till deras två Oscar nomineringar i kategorin Bästa Utländska Film och Bästa Filmfotografi för filmen “Never Look Away”

Vi är stolta över att ha varit delaktiga i den här filmen och önskar er lycka till och att ni får en fantastisk kväll i Los Angeles !

https://www.youtube.com/watch?v=gCEYXnDNcrg

Bamse and The Thunder Bell   Vi på filmgate är glada att kunna berätta för er att trailern till den nya äventyrliga filmen Bamse och Dunderklockan nu finns tillgänglig!   https://vimeo.com/287620585

Bamse and The Thunder Bell

Vi på filmgate är glada att kunna berätta för er att trailern till den nya äventyrliga filmen Bamse och Dunderklockan nu finns tillgänglig!

https://vimeo.com/287620585

The Angel   Filmgate är glada att kunna berätta att Netflix-produktionen “The Angel”, som vi har arbetat på, kommer att släppas den 14e September.  Filmen är Regisserad av Ariel Vromen. Den är baserad på en sann berätterse av Ashraf Marwan, som var den Egyptiske Presidenten Nasser's svärson och var nära rådgivare till hans efterträdare Anwar Sadat. Samtidigt var han en av den israeliska underrättelsetjänstens mest värdefulla tillgångar under 1900-talet.  Se  trailer  här

The Angel

Filmgate är glada att kunna berätta att Netflix-produktionen “The Angel”, som vi har arbetat på, kommer att släppas den 14e September.

Filmen är Regisserad av Ariel Vromen. Den är baserad på en sann berätterse av Ashraf Marwan, som var den Egyptiske Presidenten Nasser's svärson och var nära rådgivare till hans efterträdare Anwar Sadat. Samtidigt var han en av den israeliska underrättelsetjänstens mest värdefulla tillgångar under 1900-talet.

Se trailer här